Delivery order   8 comments

Waktu nginep di rumah kang Jalu buat rapat event BBV08 itu, gw mesen makanan dari Gokana Teppan, delivery order gitu lah. Gw waktu itu mesen kalo ga salah Chicken Katsu. Pas diliat di daftar harganya sih cuman Rp 13.000 an. Cuman, pas ditagih pembayarannya, wew , ternyata jadi Rp 20.000! Hoho, jauh amat bedanya. Tapi wajar lah, wong cuman mesen satu gitu, hehe, soalnya yang laen dah pada mesen duluan.

gokana teppan chicken katsu

Posted 26 December 2008 by Rizal in Kuliner

Tagged with , , , ,

8 responses to “Delivery order

Subscribe to comments with RSS.

  1. enak ga kak?

  2. biasa aja ah rasanya mah . nothing special

  3. 20k? Mahal amat? (woot)

  4. jah..
    tanpa minum pula!

  5. jadi gimana ?
    gokana teppan blacklist ajah ?

  6. nb: itu bayarnya ngutang ke c kang Jalu . hhe .

  7. ngeunah teu euy?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: